28 Ocak 2020 Salı

Penis Büyütme Ankara


Penis Büyütme Ankara


Penis büyütme pek çok erkeğin ihtiyaç duyduğu bir estetik operasyondur. Bazı erkekler olduğundan büyük penise sahipken bazı erkekler olduğundan küçük penise sahip oluyor. Küçük penis sertleşme sorunlarına ve cinsel hazzın yaşanmamasına yol açıyor. Bu nedenle erkekler daha fazla zevk duyabilmek için penisini büyütmek istiyor. Penis büyütme bilinenin aksine ilaç tedavisi ile ya da kozmetik ürünleri ile yapılacak bir işlem değildir.

Penis büyütme yaptırmak için en ideal çözüm operasyon yaptırmaktır. Penis büyütme operasyonu sanıldığı kadar zor bir ameliyat değildir. Penis kanalında bulunan bağlar çözülerek boyu uzatılır. Kısa peniste kanalda bulunan bağlar geriye doğru gerilir ve bu nedenle penis küçük kalır. Penis büyütme operasyonundan sonra hasta daha zevkli bir cinsel ilişki yaşayabilir. Bununla birlikte hiçbir risk içermediği için aynı gün taburcu olabilir.

Penis Büyütme Operasyonu Ücretleri


Penis büyütme operasyonu ücretleri hastane kalitesine göre, hekimin muayene ücretine göre ve penis büyütme oranına göre farklılık gösterir. Bunun için en ideal çözüm uzman bir hekim ile görüşmektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder