4 Şubat 2020 Salı

Penis Kalınlığı


Penis Kalınlığı


Penis kalınlığı erkekten erkeğe göre farklılık gösterir. Normal şartlarda ideal penis ölçüsü erkeği rahatsız etmeyecek düzeyde ve cinsel ilişkiden yeteri kadar haz alma durumuna göre değişir. Ancak pek çok erkek ideal penis ölçüsünü merak etmektedir. İdeal penis ölçüsü 10-13 cm aralığındadır ve bu da ortalama 4 cm kalınlığa karşılık gelmektedir.

Eğer penis kalınlığı ideal ölçünün altındaysa kişi penis kalınlaştırma operasyonu geçirebilir. Bunun için öncelikle uzman bir ürolog tarafından hasta muayene edilir ve penis kalınlığının ideal olup olmadığına karar verilir. Eğer doktor da penis kalınlığının ideal olmadığına karar verirse cerrahi müdahale ile penis kalınlığı ideal boyuta ulaştırılabilir.

Penis Kalınlaştırma Nasıl Yapılır?


Penis kalınlaştırma cerrahisinde en sık kullanılan yöntem kişinin göbek altından alınan yağların penis içerisine enjekte edilmesi ile gerçekleşir. Ancak bu operasyon sonucunda abartılı bir görüntü beklememek gerekir. Doktor karar verdiği boyutta penisi kalınlaştırmaktadır ve bu işlemin hastaya hiçbir şekilde zararı bulunmaz. Sonrasında hasta aynı gün içinde taburcu olabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder