18 Şubat 2020 Salı

Cinsel İsteksizlik Tedavisi


Cinsel İsteksizlik Tedavisi


Cinsel isteksizlik hem bayanlarda hem erkeklerde görülebilecek bir problemdir. İsteksizlik nedenleri cinsiyete göre ve yaşam tarzına göre farklılık gösterir. Erkeklerde en sık görülen cinsel isteksizlik nedenleri arasında ilk defa ilişkiye giriyor olmak, penis eğriliğinin olması, penis küçüklüğünün olması ve hormonsal sebeplerdir. Bayanlarda ise gebelik, yeni anne olma duygusu, stres, vajina genişliği ve vajinismus cinsel isteksizliğe yol açmaktadır.

Cinsel isteksizlik tedavisi ise kişide var olan yani altta yatan sebebe bağlı olarak değişmektedir. Eğer kişide sadece hormonsal ve strese bağlı bir isteksizlik varsa ilaç tedavisi başlatılır ya da çeşitli damlalar kullanılır. Ancak vajinismus, penis eğriliği, penis küçüklüğü ve vajina darlığı cerrahi operasyon gerektiren durumlardır. Cinsel isteksizlik sorunu olan hastanın en kısa zamanda uzman hekim tarafından muayene edilmesi gerekir.


Cinsel İsteksizlik Tedavi Ücretleri


Cinsel isteksizlik tedavisi hekimin uygun gördüğü tedaviye göre farklılık gösterir. Kesin fiyat bilgisi için önce uzman bir hekim tarafından muayene olmak gerekir. O nedenle en kısa sürede uzman hekime görünmek gerekir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder